Afhangsysteem

BC ROBAD

Badminton voor iedereen

Afhangsysteem

Afhangsysteem

 

Op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur maken we gebruik van het afhangsysteem. Ieder junior- en seniorlid heeft hiervoor een pasje met zijn of haar naam en foto.

 

De afhangregels:

 

1. Afhangen mag pas gebeuren na 19:45 uur.

 

2. Alleen degenen die in de sporthal aanwezig zijn mogen hun pas afhangen. Het is dus niet toegestaan om voor iemand af te hangen die nog niet aanwezig is.

 

3. Tijdens het halfuur dat men speelt dient je pas op de betreffende baan op het bord te blijven hangen . Het is dus niet toegestaan voortijdig de pas te verplaatsen naar een volgend halfuur en/of andere baan. Dit mag ook niet door een ander worden gedaan. Het verplaatsen van een pas is pas toegestaan als men na zijn half uur spelen van de baan komt.

 

4. Als iemand aan het trainen is, is het niet toegestaan dat zijn pas is afgehangen. Pas na de training mag weer worden afgehangen (dus niet 5 minuten ervoor!)

 

5. Het is niet toegestaan dat iemand een pas van een ander op het bord plaatst.

 

6. Banen voorzien van pasjes met training, competitie en toernooi zijn bezet in de halfuren waarin de pasjes hangen. Zij mogen dan alleen worden gebruikt voor een van bovengenoemde zaken.

 

7. In geval van twijfel beslist het bestuur.

Zoeken

Volg Robad op Facebook

  

"Klik op het SponsorKliks logo om Robad gratis te sponsoren of klik 'hier' voor meer informatie."

06-12-2023 t/m 28-02-2024 "In De Roos"

LET OP vanaf 06-12-2023 spelen de senioren op woensdagen tussen 09:00-22:30 uur in sporthal "In de Roos" te Roosendaal